Fogsor-Megoldások Webinárium!

Ez az előadás, rengeteg időt, pénzt és csalódást spórol meg azoknak, akik fogsor készítés előtt állnak és úgy érzik muszáj kezdeniük a fogaikkal valamit. Szeretne egy olyan optimális megoldást, ami hatékony és egyben pénztárcabarát?

Jelentkezzen a következő, teljesen INGYENES,
Fogsor-Megoldások webináriumunkra, amelyben kiderül, jelenleg Európában milyen lehetőségek és technológiák állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy ugyan úgy tudjon harapni, rágni, mosolyogni, mint régen!

Hogy miért érdemes mindenképp
regisztrálnia? Miről lesz szó?

  • Sorba vesszük mi az a 4 lehetséges irány, ha eljött az ideje, hogy “rendbetegyük” a szánkat!
  • Bemutatjuk és részletesen elmagyarázzuk a négy irány előnyeit és hátrányait.
  • Kiderül mi az a 4 tévhit, amit tudnia kell a hagyományos fogsorokkal kapcsolatban azoknak, akik fogsor-készíttetés előtt állnak.
  • Meghallgathatja azok véleményét, akik ezen alternatívák mellett döntöttek, hogy meg tudja hozni azt a döntést, ami Önnek a legkedvezőbb!

2024. április 23. 19:00

Helyszín: Online, így csak egy számítógépre
és internetre lesz szüksége

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Figyelem! Ne csináltasson műfogsort, implantált fogsort magának, amíg ezt a Webináriumot végig nem nézte!
Ez a webinárium fogágybetegségben szenvedőknek kötelező!

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdése, bármelyik, jelenleg a világon elérhető alternatívával kapcsolatban, itt minden kérdését szívesen megválaszoljuk!

Kézzelfogható bizonyítékot szeretne?

Jöjjön és nézze meg élőben otthona kényelméből milyen
fogsor-megoldások vannak, mert lehet, hogy tudunk mutatni olyan alternatívát amivel tökéletesen lehet rágni harapni, de egy 2-3 millió Ft-os implantált fogsor töredéke!

Ki dr. Illés Anikó? Miért bízhatok benne?

Ami a legfontosabb: Doktornő az ország egyik legnevesebb műfogsor-specialistája. Az évek során rengeteg embernek adta vissza magabiztos mosolyát úgy, hogy közben megmaradt a rágás és harapás önfeledt élménye. A jó hír, hogy egyedi megoldásával azoknak is tud segíteni, akiknek nincs 2-3 millió forintja fogívenként drága implantátumokra. A többiről győződjön meg személyesen azzal, hogy részt vesz online előadásán ami most díjmentesen érhető el!